Door Hilde Glessner op 22 februari 2014

Vrijdag 14 maart, Jongerendebat in de Bombardon

Op vrijdag 14 maart organiseert het Jongerenwerk van Punt Welzijn een debat tussen jongeren en Leudalse politici. Het debat heeft de titel ‘BinnensteBuiten’ meegekregen. Er worden in drie rondes debatten gevoerd over drie belangrijke thema’s:

 

-De toekomst van jongerencentra in Leudal;
-Het fenomeen ‘hangjongeren’ of te wel een manier van jongeren om elkaar te ontmoeten;
-De rol en functie van het jongerenwerk in de dorpen.

De PvdA Leudal zal graag aan het debat deelnemen in de persoon van Hilde Glessner. Zij staat 2e op de kandidatenlijst van de PvdA Leudal en is uitvoerig bekend met de problematiek van het Jeugd- en Jongerenwerk van Welzijnsinstellingen dat onder de kar dreigt te geraken door het aanbestedingsbeleid van de gemeente.

Het debat vindt plaats in Heythuysen  in de Bombardon van 19.30u tot 21.00u. Alle lijsttrekkers van de gevestigde politieke partijen in Leudal zijn uitgenodigd om het debat met jongeren aan te gaan. Zo kort voor de verkiezingen is het belangrijk voor burgers en belanghebbende partijen om te weten waar de partijen voor staan als het gaat om de toekomst van het jongerenwerk in Leudal.

De PvdA Leudal is nieuwsgierig naar de mening van jongeren zelf.
Wij hebben de Jonge Socialisten van de partij geraadpleegd over deze materie.

Kijk ook op http://www.js.nl/hetrodegevaar/js_ers_aan_het_woord om ook een beeld te krijgen hoe de Jonge Socialisten van de PvdA aankijken tegen de lokale politiek en wat zij er zelf aan bijdragen om een meer sociaal en sterker Nederland te maken.

jonge socialen

 

 

Hilde Glessner

Hilde Glessner

Vind ik leuk: eigenlijk veel te veel…maar creatief bezig zijn (tekenen, schilderen en dingetjes maken voor anderen) is op dit moment wel favoriet. Heb ik nooit tijd voor gehad en kom ik nu eigenlijk pas weer aan toe. Sterk in: verbinden, netwerken, organiseren, schrijven. Ik ben een optimist en zie altijd wel weer kansen. Moeilijke

Meer over Hilde Glessner