Door Marko Barendregt op 13 mei 2014

Ontmoet de PvdA Leudal

Hierbij nodigen wij jullie uit voor onze Algemene Leden Vergadering op woensdag 21 mei 2014 om 19.30 in de Bombardom te Heythuysen. Ook niet-leden zijn van harte welkom om kennis te maken en mee  te praten.

Op deze bijeenkomst zal onze voorzitter, Bert van de Goor, u welkom heten en in het kort in gaan op de ontwikkelingen in het jaar 2013 en op de voor ons zo teleurstellend verlopen gemeenteraadsverkiezing.

We willen tijdens deze bijeenkomst niet alleen stil staan bij wat geweest is, maar juist de blik op de toekomst richten. Een werkgroep binnen de afdeling heeft in een tweetal sessies gebrainstormd over de vraag: Hoe nu verder? Ideeën die daar uit voortgekomen zijn, wil de groep aan u voorleggen.

Marko Barendregt

Marko Barendregt

Woont in: Neeritter Vind ik leuk: Teveel, bijvoorbeeld mijn werk (Stichting Benchmark GGZ), mijn hobbies en natuurlijk mij gezin. In de lokale politiek vind ik campagnevoeren erg leuk. Sterk in: Ik ben een mannetje van de inhoud, hou ervan mijn tanden te zetten in complexe problemen en puzzels. Motto: sociaal, samen, sterk! Vrije tijd: hardlopen, koken,

Meer over Marko Barendregt