27 oktober 2013

Nieuwe leden vertellen…

PvdA Leudal is op zoek naar mensen die zich kunnen vinden in de ideeën van de partij. Wij willen graag horen van nieuwe leden waarom zij hebben gekozen voor een PvdA-lidmaatschap. Vandaag de motivatie van Hans Camp.

 

 

Beste Mensen,

Hierbij wil ik me voorstellen als nieuw lid van de PVDA. Mijn naam is Hans Camp, ik heb 1 dochter en ben 54 jaar geleden geboren te Baexem. Nu woon ik in Roggel en ben ik al 35 jaar werkzaam als meewerkend voorman bij Eriks te Roermond.

Ondanks dat ik altijd al met de landelijke verkiezingen op de PVDA stem deed ik dat nog niet bij de gemeenteraadsverkiezingen. Een beweegreden om lid te worden van de PvdA, en om meer te willen weten van de PvdA-Leudal, is dat de gemeente steeds groter wordt en er meer taken bij krijgt. De grote hoeveelheid politieke kennis van de landelijke PvdA kan van groot nut zijn voor de ontwikkelingen binnen de gemeente Leudal. Verder vind ik de lokale politiek interessant maar vind wel dat in de gemeenteraad de debatten veel te lang duren, weinig to the point zijn, en men het te vaak op de persoon speelt. Hierbij is de burger niet gebaat.

Ook merk ik dat de gemeenteraad soms beslissingen neemt die direct van invloed zijn op de woonomgeving zonder dat de (soms benadeelde) bewoners daarover persoonlijk worden ingelicht. Men had daar wel van op de hoogte kunnen zijn maar alleen wanneer men de media goed bijhoudt. Ik als PVDA lid zal proberen mijn steentje bij te dragen aan een betere communicatie want tenslotte gaat het om de burger. Verder vind ik het heel belangrijk dat het geld dat de gemeente te besteden heeft daadwerkelijk goed besteed wordt en zeker dat verenigingen gelijkwaardig behandeld worden.

De PvdA is er voor iedereen, werkend, afgekeurd, buitenlander, werkeloos, en is een groot voorstander van eerlijke politiek en eerlijk delen. Hiervoor zal ik, zover het in mijn macht ligt, mij dan ook voor 100% inzetten (meedoen en eerlijk delen).

Op naar de verkiezingen.

Groet.

Hans.

 

Bent u ook geïnteresseerd in een proeflidmaatschap? We kunnen nog een paar gratis jaarlidmaatschappen weggeven. Geef u op via deze link