29 mei 2014

Hoe gaat het verder met Leudal.

Als PvdA houden wij de vinger aan de bestuurlijke pols en volgen wij bestuurlijk Leudal op een positieve, doch kritische wijze. Wij constateren dat na een lange rituele dans CDA en Samen Verder zich hebben gevonden en zij leveren met Arno Walraven, Piet Verlinden, Paul Vogels en John vd Beucken de nieuwe wethouders. Wij feliciteren hen met hun wethouderschap en hopen dat zij zich met hart en ziel inzetten voor een leefbaar en sociaal Leudal.

De voortekenen hiervoor zijn echter niet gunstig. Het jongerenwerk is in de uitverkoop gedaan en beloftes in de verkiezingsdebatten dat jongeren de aandacht verdienen, want zij zijn de toekomst van Leudal, blijken loze verkiezingsbeloftes. Wethouder Walraven heeft verder al aangekondigd dat de gemeentelijke lasten omhoog gaan en dat de gemeente meer werk gaat wegzetten bij externe deskundigen. De burgers betalen de rekeningen en onze ambtenaren (veelal ook inwoners uit Leudal) worden op straat gezet.

Hopelijk kunnen wij volgende week ook positief melden van onze bestuurders. Wilt u reageren op ons bericht of anderszins informatie met ons delen? Reageer gerust op dit bericht.