Door Bert van de Goor op 19 januari 2014

Gemeenteraadsverkiezingen 2014

LEUDAL – In haar algemene ledenvergadering van 16 december hebben de leden van de PvdA afdeling Leudal unaniem Mart Janssen gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Van april 2010 tot februari 2013 was Mart wethouder in het toenmalige college. Daarna heeft hij, tot volle tevredenheid van de leden, de PvdA weer vertegenwoordigd in de gemeenteraad. Mart is werkzaam bij woningcorporatie WonenGoed2000.
In de verkiezingscampagne zal hij bijgestaan worden door Hilde Glessner, organisatiedeskundige en actief betrokken bij de opzet van het Naoberhoes te Roggel, en Marko Barendregt, campagneleider en voormalig raadslid te Bussem. Hilde en Marco staan respectievelijk op plaats 2 en 3 van de kandidatenlijst. De PvdA zal de verkiezingsstrijd ingaan onder het motto: ‘samen doen, samen werken, eerlijk delen’. De PvdA heeft bij het samenstellen van de verkiezingslijst gekozen voor nieuwe gezichten. De vertrouwde gezichten van de PvdA hebben, na een zeer actieve betrokkenheid de afgelopen jaren, ruimhartig plaatsgemaakt voor verjonging en vernieuwing in de gemeentelijke politiek. De PvdA zal ook de verkiezingen ingaan zoals u de laatste jaren van de PvdA gewend bent, namelijk eerlijk, betrouwbaar, transparant en fatsoenlijk waarbij het belang van alle zestien dorpen centraal staat. De komende tijd zult u meer horen van de PvdA en haar kandidaten.

Bert van de Goor

Bert van de Goor

Ik vind het leuk om samen gezellig te koken, eten en met wijn bezig te zijn en een goed gesprek over het leven aan te gaan.  In mijn vrije tijd ga ik graag golfen. Mijn sterke punt is het regelwerk, aansturen en opzetten van nieuwe projecten. Mijn motto is behandel de ander zoals je zelf

Meer over Bert van de Goor