Door Marko Barendregt op 14 juni 2013

Fotowedstrijd “Het aangerande gebied”

De steungroep N280 voert actie tegen de aanleg van een randweg door de natuur rond Baexem. De groep organiseert een fotowedstrijd onder het motto “het aangerande gebied” om te laten zien wat ze daarmee bedoelen. Wie maakt de mooiste foto van het natuurgebied, waar straks wellicht een vierbaansweg ligt. Zo vragen zij en aandacht voor de natuur, en willen ze de aanleg van de randweg voorkomen.

De PvdA Leudal ondersteunt deze actie volledig en doet actief mee. Op maandagavond 17 juni zal ons raadslid Mart Janssen samen met actieve leden de mooiste plekken uitzoeken en, wie weet, de winnende foto maken.

Jij kunt op twee manieren meedoen!

1) Je kunt je voegen bij Mart en gezamenlijk met camera erop uitgaan. Meld je dan even aan Bij Marko Barendregt (markobarendregt@gmail.com), dan ontvang je tijdig het exacte tijdstip en de locatie.

2) Je kunt zelfstandig meedoen. Zie daarvoor de bijgevoegde informatie van de dorpsraad. Ook als je zelfstandig meedoet, dan horen we dat graagvia markobarendregt@gmail.com.

N280FlyerFotowedstrijd

Marko Barendregt

Marko Barendregt

Woont in: Neeritter Vind ik leuk: Teveel, bijvoorbeeld mijn werk (Stichting Benchmark GGZ), mijn hobbies en natuurlijk mij gezin. In de lokale politiek vind ik campagnevoeren erg leuk. Sterk in: Ik ben een mannetje van de inhoud, hou ervan mijn tanden te zetten in complexe problemen en puzzels. Motto: sociaal, samen, sterk! Vrije tijd: hardlopen, koken,

Meer over Marko Barendregt