Door Hilde Glessner op 11 mei 2014

Burgers Leudal wachten op antwoorden

De coalitiebesprekingen zijn nu bijna twee maanden aan de gang en we lijken in een soort vacuüm beland. Vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen werden geen besluiten genomen of knopen doorgehakt en werden veel thema’s opgeschoven tot na de verkiezingen. Na de verkiezingen worden geen besluiten genomen omdat men in afwachting is van de coalitievorming. Zo zijn we gemakkelijk een half jaar verder en wachten burgers op antwoorden en daadkracht van de gemeenteraad. Daar zijn de burgers van Leudal toch niet voor naar de stembus gegaan?!

En dan al die beloftes die tijdens de campagne zijn gedaan! Zoals ‘de jongerencentra blijven open’ en ‘er moeten overal JOP’s komen’. Op 1 juli valt het doek voor het jongerenwerk in Leudal en het is nog maar de vraag hoe de gemeente dit gaat oplossen. De jongeren hebben plannen ingediend. Ze wachten wederom op antwoorden.

 

Hilde Glessner

Hilde Glessner

Vind ik leuk: eigenlijk veel te veel…maar creatief bezig zijn (tekenen, schilderen en dingetjes maken voor anderen) is op dit moment wel favoriet. Heb ik nooit tijd voor gehad en kom ik nu eigenlijk pas weer aan toe. Sterk in: verbinden, netwerken, organiseren, schrijven. Ik ben een optimist en zie altijd wel weer kansen. Moeilijke

Meer over Hilde Glessner